Delicatese Sonnentor, Sonnentor «

...
Miere Bio Manuka TA 25+

Miere Bio Manuka TA 25+

Delicatese Sonnentor

Destinate cunoscătorilor, delicatesele Sonnentor se referă la celebrele Miere Manuka și LATTE Turmeric. Cele două produse selecte, pe lângă calitatea lor organoleptică și nutrițională excepțională, au și puternice proprietăți terapeutice.

Produsele din această categorie sunt naturale, certificate BIO, de o înaltă calitate și destul de rare.

Mierea Manuka este o miere produsă de albine din nectarul florilor arbustului Manuka (Leptospermum scoparium). Acesta crește în regiunile muntoase din Noua Zeelandă și face ca producția de miere Manuka autentică să fie limitată.

Mierea Sonnentor este o miere BIO, produsă de albine care cresc liber într-o rezervație naturală din Noua Zeelandă, al cărei Factor TA (Total Activity) este minim 25.

Latte Turmeric este o băutură Ayurvedică delicioasă ce merită să fie în meniul zilnic. Pentru micul dejun al fiecărui om care se respectă pe sine, care respectă valorile tradiționale ale vechilor civilizații, dar și puterea naturii, Laptele Auriu este alegerea potrivită.

Gustul deosebit de turmeric, scorțișoară Ceylon, ghimbir și piper negru în cele două combinații Kurkuma Latte cu Ghimbir și Kurkuma Latte cu Vanilie, este propunerea Sonnentor pentru tradiționalul Lapte Auriu.