Gama cu celule stem antiaging, Genmar «

...
Cremă de zi cu celule stem SPF 30 cu citrustem

Cremă de zi cu celule stem SPF 30 cu citrustem

Cremă de noapte antirid cu celule stem

Cremă de noapte antirid cu celule stem

Gama cu celule stem antiaging

Citrustem, regenerează pielea, un ten cu până la 12 ani mai tânăr.

Celulele stem sau celulele de rezervă, au capacitatea de a se înmulți nelimitat în timpul vieții noastre, înlocuind celulele care nu funcționează corespunzător sau care lipsesc.

S-a dovedit științific că celulele stem din plante pot fi încorporate în produse cosmetice (creme, geluri, emulsii) pentru a interacționa cu celulele stem umane din piele.

Celulele stem extrase din anumite soiuri de fructe sau plante: portocale, mere, alge, struguri, produc efecte evidente de îmbunătățire a aspectului pielii, care pare mai tânără, cu ridurile atenuate, mai elastică și cu un tonus crescut.

O dată cu înaintarea în vârstă, sau datorită expunerii la soare și la factorii poluanți, procesele biologice din structura pielii încetinesc, fibroblastele își pierd funcționalitatea și capacitatea de proliferare, fibrele de colagen și elastină devin rare și dezordonate, matrice extracelulară apare dezorganizată și instabilă. Ca rezultat densitatea dermei scade, iar pielea arată primele semne de îmbătrânire, apar ridurile, elasticitatea și finețea se diminuează.

Nouă gamă de produse Herbagen conține CITRUSTEM, celule stem obținute din culturi ecologice de portocal, nemodificate genetic.

Eficacitatea complexului CITRUSTEM a fost evaluată în vivo, pe un eșantion de 20 de femei cu vârstă cuprinsă între 41-55 ani. Prin aplicații de 3% substanță activă de două ori pe zi timp de 56 de zile, s-a constatat în urmă măsurătorilor că apare o mai bună organizare a microreliefului și structurii dermului, coeziunea stratului corneum fiind îmbunătățită.

Pielea devine mai mătăsoasă, moale, elastică, ridurile diminuate iar aspectul mai tânăr.

Testele confirmă o redobândire a elasticității asemănătoare cu 12 ani în urmă.

Imaginea care confirmă rezultatele testelor.

CITRUSTEM se comportă ca un ARHITECT AL PIELII.