Produse pentru îngrijirea picioarelor, Genmar «

...
Keritogen

Keritogen

Keritogen Total - tegumente îngroșate

Keritogen Total - tegumente îngroșate

Gel antiperspirant pentru picioare

Gel antiperspirant pentru picioare

Spray antiperspirant pentru picioare și corp

Spray antiperspirant pentru picioare și corp

fara imagine

Cremă Hairinhib după epilare

fara imagine

Ceară depilatoare cu ceară de albine

Produse pentru îngrijirea picioarelor

Putem preveni diferitele afecțiuni dermatologice ale picioarelor, acordând atenție sporită igienei și îngrijirii acestora.

Fie că vorbim despre piele întărită sau deshidratată. picioare tensionate sau depilare eficientă, Genmar Cosmetics propune o serie de produse pentru îngrijirea picioarelor.

Astfel, pentru tratarea călcâielor îngroșate și a celor aspre sau fisurate, foarte eficiente sunt cremele Keritogen cu lactat de amoniu, uleiurile de gălbenele, alantoina, uleiul esențial de lavandă și vitamina A.

Pentru relaxarea și detensionarea musculaturii, dar mai ales pentru îndepărtarea durerilor picioarelor obosite, s-a dovedit a fi foarte util gelul revigorant instant Herbagen, ce conține uleiuri esențiale de lavandă, mentă, arnică, ienupăr, camfor și mentol.

Deși cele de mai sus țin mai mult de confortul zilnic, decât de estetic, și acesta își are rostul său. Părul de prisos, care se cere a fi epilat, poate fi îndepărtat aplicând ceară de epilat Herbagen. Apoi, pentru a inhiba creșterea acestuia, se recomandă aplicarea de cremă Hairinhib.