Gama Filler cu acid hialuronic, Genmar «

...

Gama Filler cu acid hialuronic

Cremele filler cu microsfere de acid hialuronic și colagen marin au fost create pentru a oferi doamnelor un efect antirid instant.

Cremele filler cu microsfere de acid hialuronic și colagen marin au fost create pentru a oferi doamnelor un efect antirid instant. Acestea se bazează pe un sistem optimizat, cu rezultate rapide de umplere a ridurilor prin creșterea volumului stratului cutanat.
Noua generație de microsfere deshidratate (ele sunt responsabile pentru acest efect antirid instant) au ca ingrediente principale Ultra Filling Spheres și Marine Filling Spheres.

Ultra Filling Spheres sunt formate din biopolimeri de acid hialuronic cu greutate moleculară mică, obținut din arborele asiatic Konjac Glucomannan. Acest arbore are proprietăți higroscopice excepționale.

Produsele alimentare sau cosmetice obținute din arborele Konjac sunt folosite în Japonia de mii de ani, însă în Europa și America ele au fost introduse abia în anii 1980, în curele de slăbire, după ce, câteva cercetări științifice au demonstrat potențialul componentei glucomanan de a reduce colesterolul, constipația, glicemia și de a contribui eficient la o mai bună hidratare. Produsele obținute din acest arbore aproape că nu au calorii și se spune că absoarbe până la 100 de ori greutatea sa în apă.

Marine Filling Spheres sunt o combinație unică de microsfere de colagen de origine marină (atelocollagen) și glicozaminoglicani. Aceștia îmbunătățesc producția de colagen, contribuie la repararea țesuturilor rupte și au capacitatea de a-și mări volumul inițial de zece ori, în prezența apei.

Acțiunea cremelor filler se bazează pe abilitatea microsferelor deshidratate de a penetra straturile superioare ale epidermei și de a absorbi apa de evaporare existentă în dermul profund. Prin proprietățile higroscopice ale componentelor naturale din cremă, volumul sferelor crește rapid. Pe măsură ce acestea se umflă, ridică pielea din interior spre exterior, netezind ridurile și liniile fine.