Gama cu efect antirid și lifting Argireline, Genmar «

...
Cremă de zi BB cu Argireline SPF 15

Cremă de zi BB cu Argireline SPF 15

Cremă cu Argireline

Cremă cu Argireline

Ser cu Argireline

Ser cu Argireline

fara imagine

Cremă antirid Miorelax cu mioxinol

Gama cu efect antirid și lifting Argireline

Argireline este prima hexapeptidă revoluționară cu efect antirid și lifting dovedit asupra ridurilor de expresie.

Argireline, prima hexapeptida revoluționară cu efect antirid și lifting dovedit asupra ridurilor de expresie. După 30 de ani, apariția ridurilor de expresie mai ales în zona superioară a feței se datorează mișcărilor repetitive ale muschilor faciali care cu timpul rămân contractați. Acțiunea peptidei constă în detensionarea epidermei împiedicând reapariția contractării instalate.

Comparând acțiunea peptidei cu cea a toxinei botulinice, ambele țintesc asupra aceluiași complex de proteine (SNAP -25) pentru a ocupa un loc în complexul SNARE , dar în mod diferit. În timp ce prin injectarea toxinei botulinice se produce o paralizie facială locală pe o perioada de câteva luni, prin ruperea componentelor din complexul SNARE, în cazul aplicațiilor topice cu produse cosmetice ce conțin argireline, musculatura este relaxată pe perioada unei zile (fără ruperea componentelor din complexul SNARE).

Argireline reprezintă alternativa topică a toxinei botulinice. Testele clinice au demonstrat că aplicații săptămânale de 10% Argireline de doua ori pe zi, contribuie la reducerea adancimii ridurilor cu 27%, rugozității cu 20%,  în numai 28 de zile, diminuarea volumului și lungimii acestora cu 21%, respectiv 16%, în numai 7 zile.

Gama este formată din trei produse: Ser, Cremă și Cremă de zi BB – SPF15 ce conțin 10% si respectiv 5% Argireline cu efect antirid și lifting, alături de ingrediente organice sau de origine naturala: colagen marin, extract de aloe vera bio, uleiuri de macadamia, de zmeură și de jojoba, extract de castan, sunsphere, pigmenti minerali, filtre solare UVA – UVB. Acestea sustin acțiune benefică a peptidei prin creșterea elasticității, a hidratarii și a protecției pielii atât față de radicalii liberi cât și față de razele soarelui, contribuind împreună la diminuarea ridurilor de expresie, conferind în același timp un aspect mai tânăr și o acoperire eficientă a imperfecțiunilor epidermei.