Gama cu extract de argan, Genmar «

...
Ulei cosmetic Argan 100% Organic

Ulei cosmetic Argan 100% Organic

Cremă nutritivă și restructurantă

Cremă nutritivă și restructurantă

Cremă cu efect imediat antirid

Cremă cu efect imediat antirid

Lapte demachiant cu ulei de argan

Lapte demachiant cu ulei de argan

Cremă de zi SPF 30

Cremă de zi SPF 30

Gama cu extract de argan

Uleiul de argan conținut de produsele din această gamă este deosebit de rar. Fiind denumit Elixirul Tinereții sau Aurul Marocului este recomandat pentru tegumente uscate, ten cu riduri formate, repararea părului deteriorat sau a unghiilor exfoliate.

Gama cu ulei de Argan este destinată îngrijirii epidermei cu tendințe de uscare sau riduri deja formate, pentru repararea părului deteriorat, restaurându-i totodată strălucirea și elasticitatea, pentru întărirea unghiilor moi și subțiri ori repararea keratinei care se exfoliază.

Cremele Herbagen cu ulei de argan, pe lângă proteinele cu masă moleculară mare extrase din argan, sunt îmbogățite cu fitoceramide și ulei de avocado. Utilizate zilnic, dimineața și seara, contribuie la netezirea ridurilor fine din jurul ochilor, obrajilor sau buzelor, diminuând ridurile pronunțate (inclusiv din zona decolteului), îmbunătățesc coeziunea celulară, aduc un surplus de lipide, regenerează și restructurează epiderma prevenind descuamarea și calmând iritațiile.

Laptele demachiant cu ulei de argan curăță epiderma de farduri și impurități, contribuind de asemenea la îmbunătățirea elasticității pielii.

Uleiul de Argan Herbagen este 100% organic, bogat în vitamina E, omega 3 și omega 6, are un puternic efect antioxidant și regenerant, contribuind la diminuarea ridurilor, vergeturilor. Previne îmbătrânirea precoce a pielii datorată fumatului, poluării, deshidratării sau expunerii la soare. Se utilizează cu succes și la repararea părului deteriorat, restaurarea strălucirii și elasticității sale.