Avem în oferta noastră peste 10.000 de produse cosmetice și suplimente alimentare. Catalogul de pe site cuprinde o gamă restrânsă de produse însă puteți comanda sau vă puteţi informa telefonic sau prin formularul de contact despre orice produs naturist pe care doriți să îl cumpărați.

Program: Luni - Vineri 09:30 - 18:00, Sâmbătă 09:30 - 11:30.


Puteţi comanda apelând numărul de telefon 0726860955 sau din catalog, folosind site-ul. De asemenea, ne puteţi scrie comanda dumneavoastră utilizând formularul de contact.

Pentru a comanda din catalogul de pe site accesaţi paginile gamelor sau produselor preferate ori pagina de catalog. Apoi adăugaţi pe listă ceea ce doriţi să cumpăraţi folosind butonul albastru de pe pagina produsului. În listă se pot adăuga oricâte produse doriţi. De asemenea se pot șterge cele adăugate din greșeală. După ce aţi adăugat toate produsele dorite și lista de cumpărături este gata, trimiteţi-o pentru procesare, urmând calea butonului albastru („Comand acum”, apoi „Trimite lista și datele de contact”).

În Brașov livrarea este gratuită, la domiciliu sau la locul de muncă.

Livrarea cu plata ramburs prin Poșta Română

     Pentru comenzile cu livrare prin Poșta Română cu plata ramburs, costul este de 10 lei. Livrarea se face prin Poșta Română, coletul ajungând în 3-4 zile de la trimiterea lui (2 zile în orașele mari).

Livrarea prin curier

Comunicați-ne numele curierului preferat. Costul livrării este de minim 25 de lei pentru serviciul cu ramburs, însă un cost final poate fi comunicat doar în momentul confirmării comenzii, acesta depinzând de metoda de plată și de localitatea adresei de livrare.

Livrarea în Uniunea Europeană

Costurile pentru un colet de un kilogram sunt de aproximativ 30 euro. Plata se face în avans.


Pentru a comanda contactați-ne prin e-mail, telefon sau folosind formularul de contact.

Garanție și Condiții Contractuale: Puteți returna produsul comandat în termen de 10 zile calendaristice de la primire, conform legii, indiferent de motivul dumneavoastră. Veți primi banii înapoi doar în cazul în care produsul nu este folosit/desigilat, mai puțin costul transportului retur prin Poșta Română.