Avem în oferta noastră peste 10.000 de produse cosmetice și suplimente alimentare. Catalogul de pe site cuprinde o gamă restrânsă de produse însă puteți comanda sau vă puteţi informa telefonic - 0726860955 - sau prin formularul de contact despre orice produs naturist pe care doriți să îl cumpărați.

NON STOP comenzi online!Program: Luni - Vineri: 11 - 18, Sâmbătă: 11 - 12.


În Brașov livrarea se face la domiciliu sau la locul de muncă și costă 13 lei.

Livrarea cu plata ramburs prin Poșta Română

     Pentru comenzile cu livrare prin Poșta Română cu plata ramburs, costul este de 12 lei. Livrarea se face prin Poșta Română, coletul ajungând în 3-4 zile de la trimiterea lui (2 zile în orașele mari).

Livrarea prin curier

Costul standard este de 19 de lei, pentru serviciul cu ramburs (3 kg). Un cost final poate fi comunicat doar în momentul confirmării comenzii, acesta depinzând de metoda de plată și de localitatea adresei de livrare.

Livrarea în Uniunea Europeană

Costurile pentru un colet de un kilogram sunt de aproximativ 30 euro. Plata se face în avans.


Pentru a comanda contactați-ne prin e-mail, telefon sau folosind formularul de contact.

Garanție și Condiții Contractuale: Puteți returna produsul comandat în termen de 10 zile calendaristice de la primire, conform legii, indiferent de motivul dumneavoastră. Veți primi banii înapoi doar în cazul în care produsul nu este folosit/desigilat, mai puțin costul transportului retur prin Poșta Română.