Bun venit pe blog!

mihaela.ro - Boutique online și F-Shop cu produse naturiste! Așa ne definim foarte pe scurt.

Dacă doriți să ne cunoașteți vă invităm să ne citiți povestea în rândurile de mai jos.

Noi am fost și suntem încă persoana pe care o apelează clienții noștri ori de câte ori doresc un produs naturist (de la cosmetice pe bază de plante sau cu extracte naturale, la tratamente naturiste, de la alimente naturale și sănătoase - semințe, cereale, sucuri, la dulciuri mai sănătoase, ceaiuri, remedii, uleiuri, suplimente nutriționale etc.). Ei ne sună, ne spun ce au nevoie, noi căutăm produsul la producători și importatori, îl aducem și apoi îl livrăm clientului.

Acum vreo 15 ani am început să aducem brașovenilor produse naturiste. Ideea ne-a venit căutând pentru noi niște produse mai bune și foarte greu de găsit. Pe vremea aceea magazinele online erau practic inexistente, iar moda plafarurilor încă nu își făcuse apariția. Despre reprezentanți sau agenți ai firmelor producătoare nici nu are sens să vorbim. Deși producători autohtoni de produse naturiste erau destui, oamenii găseau foarte greu ceea ce le trebuia. Prima colaborare am avut-o cu Hofigal. Aduceam la Brașov spirulină și produsele lor pentru stomac - Redigest este, probabil, cel mai cunoscut produs al lor - într-un moment când acestea nu erau disponibile oricărui cumpărător din țară. Calitatea comprimatelor Hofigal este și astăzi printre cele mai înalte din lume. Remediile lor se exportă în Europa de Vest cu mare succes. La târgurile de profil și la cele de invenții câștigă numeroase premii care le atestă valoarea în cercetare, inovație și producție. Colaborarea cu ei o păstrăm în continuare bună.

Pe lângă Spirulină și Redigest, de-a lungul anilor, am continuat cu aducerea unor produse noi, deosebit de puternice pentru menținerea sănătății și frumuseții omului modern. Câteva exemple sunt: gama de cosmetice cu extract din melc Herbagen de la Genmar, semințele de chia sau cânepă, diferitele sortimente de lapte vegetal de la SaoVita, super-fructele goji și merișor în diferite combinații și prezentări (fructe uscate, suc, capsule cu extract, în batoane proteice sau cereale) cea mai bună miere Manuka de pe piața din Europa (de la Sonentor) etc. Și pentru că suntem de părere că produsele locale sunt cele mai potrivite consumului nostru zilnic, susținem producția de suplimente Dacia Plant.

Clienții ne cer cu precădere produsele Dacia Plant, Hofigal, alături de cele Fares, Farmec, Sano Vita, Sonnentor, Secom, Elidor, Genmar, însă nu doar pe acestea. În portofoliul producătorilor și colaboratorilor cu care lucrăm sunt peste 10.000 de produse. Avem acces rapid la ele și nelucrând cu stocuri, ca un magazin propriu-zis sau ca un depozit, avantajul nostru, dar și al dumneavoastră, este acela că vă putem aduce produsele dorite, proaspete.

În 2008, după ce descoperisem și noi, dar și clienții noștri, beneficiile extraordinare ale extractului de melc și Gama de produse cu extract de melc Herbagen, ne-am gândit să extindem zona noastră de acțiune și în restul țării, construind un mic magazin online. La început, pentru livrarea în țară aveam disponibile doar produsele Genmar. Între timp am extins atât catalogul propriu-zis de produse cât și oferta generală, ajungând astăzi să vă oferim aceleași servicii precum cele din Brașov (suport în achiziționarea produselor naturiste preferate și acces la peste 10.000 de produse naturiste).

Căutați ceva și nu găsiți? Sau poate vă este teamă de stocurile vechi din farmacii, plafar sau supermarket? Contactați-ne și în cel mai scurt timp noi vă aducem ceea ce aveți nevoie! Noi ne ocupăm de tot: vă căutăm și vă aducem produsul favorit, la cele mai bune prețuri. Trebuie doar să ne sunați sau să ne lăsați mesaj cu ceea ce aveți nevoie (pe facebook sau prin formularul de pe site).